Spirits of Aztec

  227 ori


  Descriere si functionalitati pentru Spirits of Aztec:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti un aventuriei si vrei sa descoperi misterele civilizatiei aztece atunci te invit sa calatoresti alaturi de noi cu Spirits of Aztec, un nou slot ca la aparate lansat de compania Playson. Jocul include o multime de elemente din cultura azteca precum statuiete antice, o masca aurie, vanatori de comori si simbolurile traditionale intalnite la multe jocuri.
  Jocul la aparate Spirits of Aztec se preinta cu o structura clasica unde sunt incluse 5 tamburi si 21 forme de castig. In acest joc primesti un buget fi iar pariul maxim care poate fi efectuat de jucator este de 100 credite.
  Jocul include un simbol wild repreentat de o masca si un simbol scatter reprezentat de un craniu.
  Simbolul de craniu iti da posibilitatea sa castigi pana la 15 jocuri gratuite. Pentru a intra in posesia celor 15 rotiri gratuite trebuie sa colectezi pe o linie activa x3, x4 sau x5 simboluri de craniu. De asemenea, castigul din runda actuala poate fi dublat in jocul de risc sau colectata. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Spirits of Aztec este primul joc adaugat in data de 7-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Azteci Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 227 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Spirits of Aztec trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Spirits of Aztec

  FACEBOOK


  PUBLICITATE