• PUBLICITATE


  • Spartacus Gladiator of Rome

   253 ori


   Descriere joc:

   Exploreaza Imperiul Roman si descopera istoria celui mai puternic gladiator al tuturor timpurilor cu Spartacus Gladiator of Rome slot, un joc propulsat de WMS Gaming cu o tematica inspirata din era romana si premii fantastice de pana la 1,250 credite. Eroul principal al acestui joc la aparate este Spartacus iar restul simbolurilor incorporate pe ecranul principal sunt reprezentate de scuturi romane, caschete de razboinici, logo-ul jocului, o frumoasa regina si multe altele.
   Jocul slot Spartacus Gladiator of Rome vine cu o configuratie unica unde ve-ti gasi doua seturi de taburi de 5×3 si 5×12. Acest set de tamburi incorporeaza un total de 100 linii castigatoare.
   Ai doua simboluri speciale in acest joc iar unul dintre ele iti da accesul la o runda speciala de rotiri automate unde poti captura pana la 20 rotiri gratuite si un multiplicator de x20 pariul alocat. Mult noroc!

   INSTRUCTIUNI: Spartacus Gladiator of Rome la aparate este primul joc slot adaugat in data de 16-aprilie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Gladiatori, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, Sloturi WMS Gaming, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 253 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Spartacus Gladiator of Rome trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Spartacus Gladiator of Rome

   FACEBOOK


   PUBLICITATE