Sizzling Peppers

  226 ori


  Descriere si functionalitati pentru Sizzling Peppers:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Incearca acum in versiunea de proba cel mai hot joc lansat de compania Stake Logic in luna iunie 2017 si poti accede la doua caracteristici de bonus si un premiu cumulat care poate ajunge pana la 10000 monede. Sizzling Peppers slot este un joc creat intr-un stil clasic dar cu simboluri create cu o tehnologie de ultima generatie si vine echipat cu doua ecrane principale care insumeaza 6 tamburi si 10 linii fixe.
  Acest joc este conceput in HTML5 si se adapteaza perfect pentru ecranul telefonului tau sau tableta.
  Nu include simbol wild sau simbol scatter dar daca intalneti o combinatie de doua simboluri de ardei sou cu un simbol de ardei verde poti declansa functia Mystery Wins’. Multa Bafta!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Sizzling Peppers este primul joc adaugat in data de 1-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Bar Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 226 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Sizzling Peppers trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Sizzling Peppers

  FACEBOOK


  PUBLICITATE