• PUBLICITATE


  • Sizzling 777

   222 ori


   Descriere joc:

   Azi, vreau sa te uimesc cu un joc slot inovator care are o tematica similara cu a jocurilor precum Sizling Hot intitulat Sizzling 777. Tematica cu fructe si septari a fost mereu o atractie mare pentru toti jucatorii de jocuri de pacanele din lumea intrega, de aceea te invit sa testezi in mod gratuit acest nou joc creat de compania Wazdan. Jocul la aparate cu fructe Sizzling 777 vine echipat cu un ecran adaptabil oricarui telefon mobil si include o structura clasica de 5×3 tamburi si 20 linii de bet. Compania Wazdan iti da posibilitatea de a juca cu un pariu maxim de 100 credite.
   Simbolul de septar lumino este un simbol care oiti poate aduce un premiu de 10,000 monede iar simbolurile de pepeni si struguri pot produce 1,000 credite pentru cinci simboluri aterizate pe o linie.
   In acest joc nu exista simbol wild dar include un simbol scatter, reprezentat de o stea de culoare rosie. Acest simbol poate aparea in orice pozitie pe tamburi si de asemenea, plateste in orice pozitie.

   INSTRUCTIUNI: Sizzling 777 la aparate este primul joc slot adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Clasice cu Fructe, Aparate cu Cirese, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 222 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Sizzling 777 trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Sizzling 777

   FACEBOOK


   PUBLICITATE