• PUBLICITATE


  • Sea of Tranquility

   96 ori


   Descriere joc:

   Daca iti doresti un moment de relaxare departe de viata cotidiana atunci poti calatori in universul fanteziei cu Sea of Tranquility slot, un alt joc lansat in 2014 de compania WMS Gaming cu o tematica speciala si premii fantastice care pot urca pana la 5,000 credite. Jocul include o serie de simboluri regulare precum o luna, o stea, o femeie, o moneda de aur si o barca.
   Jocul la aparate Sea of Tranquility are un aspect prietenos care se adapteaza perfect pentru telefonul tau mobil iar interfata include o configuratie de 5×3 tamburi cu 30 linii fixe de castig. Pariul maxim care poate fi alocat este de 150 credite.
   Jocul vine echipat cu un simbol wild care are puterea de a substitui toate elementele din joc si un simbol scatter care iti permite accesul la o runda de rotiri gratuite unde poti captura pana la 50 rotiri gratuite si un premiu surpriza. Mult noroc!

   INSTRUCTIUNI: Sea of Tranquility la aparate este primul joc slot adaugat in data de 14-aprilie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, Sloturi WMS Gaming, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 96 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Sea of Tranquility trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Sea of Tranquility

   FACEBOOK


   PUBLICITATE