• PUBLICITATE


  • Samurai’s Fortune

   85 ori


   Descriere joc:

   Descopera universul necunoscut al razboinicilor samurai cu ajutorul jocului slot Samurai’s Fortune, un joc ca la aparate online care a fost lansat in februarie 2018 de Stacke Logic unde poti profita de castiguei de pana la 150,000 credite. Jocul vine cu o grafica animata si simboluri inspirate din cultura orientala precum samurai, serpi, casca de samurai, koi, dragoni si multe alte elemente din mitologia orientala.
   Samurai’s Fortune se joaca cu 5×3 tamburi si 25 linii de bet. Poti aloca un pariu maxim de 250 credite per runda.
   Simbolul wild, reprezentat de pestele koi poate inlocui orice element prezent in joc cu exceptia simbolului bonus, reprezentat de dragon de aur. Acest simbol poate declansa o runda de bonus unde ai ocazia sa capturezi pana la 10 rotiri gratuite si multiplicatori. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Samurai’s Fortune la aparate este primul joc slot adaugat in data de 7-februarie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 85 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Samurai’s Fortune trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Samurai’s Fortune

   FACEBOOK


   PUBLICITATE