• PUBLICITATE


  • Ra’s Legend

   304 ori


   Descriere joc:

   Compania Red Tiger Gaming te invita intr-o calatorie uimitoare in templul zeilor din mitologia egipteana cu Ra’s Legend, unul din cele mai noi jocuri lansate de acesta companie cu o tematica inspirata din Egiptul antic. Personajul principal al acestui joc este zeul Ra, unul din cel mai puternici zei din mitologia egiptului antic care poate genera un premiu de pana la 1.200 credite daca este obtinut de cinci ori pe aceeasi linie.
   Jocul Ra’s Legend la aparate este configurat cu cinci tamburi si 40 linii de bet. Pariul maxim care poate fi facut de jucator este de 500 credite.
   Simbolul zeului Ra actioneaza ca simbol wild si deblocheaza o runda de rotiri gratuite. In casa zeului Ra poti intra daca acumulezi trei simboluri identice pe o linie. Daca ai reusit sa intri in casa zeului atunci ai sansa de a castiga pana la 800 credite. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Ra’s Legend la aparate este primul joc slot adaugat in data de 15-iunie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Egiptul Antic, Aparate cu Faraoni, Aparate cu Piramide, Aparate cu Zei, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 304 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Ra’s Legend trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Ra’s Legend

   FACEBOOK


   PUBLICITATE