• PUBLICITATE


  • Ramses Book

   97 ori


   Descriere joc:

   Please complete the required fields.
   Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

   Istoria cartii Ra poate fi descoperita cu ajutorul jocului slot Ramses Book, un joc online creat de Merkur cu o tematica similara cu tematica faimosului joc Book Of Ra creat de Gaminator. Controalele si butoanele jocului sunt extrem de usor de utilizat iar grafica si animatiile jocului sunt de calitate superioara. Coloana sonora a jocului ofera o atmosfera plina de aventura iar cel mai rentabil simbol din joc este faraonul Ramses care poate genera un premiu care poate urca pana la 50,000 credite demo.
   Jocul la aparate Ramses Book are un format standard si include 5 tamburi si un numar de 10 linii de bet care pot fi configurate in orice moment al jocului.
   Singuril simbol special din joc este cartea Ra care joaca rol de simbol wild si scatter. De asemenea, acest simbol poate declansa o runda speciala de rotiri gratuite unde te poti bucura de 10 rotiri speciale.

   INSTRUCTIUNI: Ramses Book la aparate este primul joc slot adaugat in data de 14-august -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Egiptul Antic, Aparate cu Faraoni, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 97 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Ramses Book trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Ramses Book

   FACEBOOK


   PUBLICITATE