• PUBLICITATE


  • Rainbow Queen

   456 ori


   Descriere joc:

   Jocurile slot cu tematica de insecte sunt cea mai mare atractie in randul jucatorilor de jocuri ca la aparate de aceea te invit sa joci in versiunea gratuita Rainbow Queen un joc incredibil care este creat cu o tematica de basm. Jocul Rainbow Queen este conceput de faimoasa companie bulgara Euro Games Technology si vine echipat cu o formula moderna de 5 tamburi, 3 randuri si 30 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul partidei. Pariul care poate fi alocat de jucator variaza intre 30 si 800 credite.
   De asemenea, acest joc vine echipat cu patru tipuri de jacpoturi progresive si include optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul acumuleaza un castig de 1,050 credite.
   Jocul include o runda interesanta de rotiri gratuite unde aveti posibilitatea de a profita de pana la 20 rotiri gratuite simultan. Cu ajutorul simbolurilor de lacusta, omizi, gandaci poti captura plati fantastice care variaza intre 100 si 20,000 credite. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Rainbow Queen la aparate este primul joc slot adaugat in data de 27-ianuarie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Insecte, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, Sloturi EGT, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 456 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Rainbow Queen trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Rainbow Queen

   FACEBOOK


   PUBLICITATE