Queen of the Wild

  669 ori


  Descriere si functionalitati pentru Queen of the Wild:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Descopera frumoasa legenda a printesei amazonului cu Queen of the Wild, unul din cele mai apreciate jocuri slot lansate de faimoasa marca WMS. Jocul vine cu o interfata moderna, creata in HTML5 iar tematica relationeaza perfect cu atmosfera de aventura in inima junglei periculoase din Amazon. Jocul la aparate Queen of the Wild include un numar de 5 tamburi, 20 linii de bet si un buget care nu depaseste valoarea de 1,000 credite. Per cele 20 linii disponibile ai posibilitatea de a aplica un pariu maxim de 80 credite.
  Simboluri precum un tigru, printesa junglei, un papagal si capul de gorila sunt cele mai valoaroase din joc si pot genera premii intre 200 si 2,250 monede cad pariul per linie este de 4 credite. Simbolul de cap de gorila actioneaza ca simbol wils standard si poate genera cel mai mare premiu care poate fi luat in acest joc. Frumoasa printesa amazonica este simbol scatter si activeaza o runda speciala de rotiri gratuite unde poti captura pana la 100 rotiri gratuite. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Queen of the Wild este primul joc adaugat in data de 8-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Aparate cu Tigri Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 669 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Queen of the Wild trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Queen of the Wild

  FACEBOOK


  PUBLICITATE