LINKURI SPONSORIZATEPharaoh’s Tomb

326 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Pharaoh’s Tomb:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Gaseste comorile ascunse in interiorul piramidelor si castiga premii fantasice cu Pharaoh’s Tomb slot, un alt joc dezvoltat de compania Novomatic care te trimite in universul misterios al civilizatiei egiptene. Tematica acestui joc este inspirata din Egiptul antic iar simbolurile principale sunt: hieroglife, logo-ul jocului, gandaci, diferite statui, faraoni si simbolurile clasice de J, Q, K si As care ofera premii inferioare in comparatie cu simbolurile standard. Jocul ca la aparate online Pharaoh’s Tomb prezinta o interfata cu 10 linii de bet si o configuratie de 5×3. Cele 10 linii de bet pot fi modificate in oricemoment al jocului, folosind butonul ‘Lines’.
Faraonul si logo-ul jocului sunt doua simboluri importante, primul este wild si poate inlocui orice simbol pentru a crea combinatii castigatoare iar al doilea deblocheaza o runda de rotiri automate unde poti castiga pana la 12 rotiri gratuite si un premiu surpriza.

INSTRUCTIUNI: Jocul Pharaoh’s Tomb este primul joc adaugat in data de 16-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 326 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Pharaoh’s Tomb trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Pharaoh’s Tomb

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE