• PUBLICITATE


  • Pharaoh’s Gold

   75 ori


   Descriere joc:

   Descopera comorile antice ale Egiptului antic cu ajutorul jocului Pharaoh’s Gold, un joc slot creat si lansat de compania CQ9 Gaming cu o tematica inspirata din inspirata din mitologia antica. Jocul are o interfata placuta iar ecranul principal este optimizat pentru platforma mobila. Simbolul care poate atrage cel mai mare premiu din joc este simbolul de faraon si este urmat de simbolul de gandac sacru si ochiul lui Horus. Premiile castigate cu acte trei simboluri variaza intre 5 si 5,000 credite, depinde de numarul de simboluri identice capturate pe o linie si pariul alcat respectivei runde.
   Jocul la aparate Pharaoh’s Gold prezinta o configuratie cu un total de 243 moduri de castig si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 460 credite per runda. Jocul vine la pachet cu patru simboluri speciale iar cu ajutorul acestor simboluri, jucatorul poate obtine o runda de bonificatie, rotiri gratuite si multiplicatori de pana la x100.

   INSTRUCTIUNI: Pharaoh’s Gold la aparate este primul joc slot adaugat in data de 5-iunie -2018 de catre echipa noastra in categoria de Aparate cu Faraoni, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 75 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Pharaoh’s Gold trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Pharaoh’s Gold

   FACEBOOK


   PUBLICITATE