LINKURI SPONSORIZATEPandaMania

85 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online PandaMania:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Faimoasa companie NextGen te invita sa explorezi paduri pline de bambus cu PandaMania slot, un joc interesant si antrenant care ofera accesul la trei caracteristici de bonus si premii care pot urca pana la maxim 3,000 credite. Simbolul principal, ursul panda este cel mai puternic simbol cand discutam de premii. Poate provoca un premiu fantastic de 3,000 credite atunci cand pe ecran apar cinci simboluri de panda pe o linie activa. Structura jocului este standard si include un numar total de 25 linii de bet si o interfata care cuprinde 5 role si 3 randuri. Jucatorul poate alege un pariu minim de 0,03 sau poate alege sa plaseze un pariu maxim de 50 credite pe toate liniile disponibile.
Cea mai interesanta caracteristica din joc este runda de rotiri gratuite care poate fi deblocata de logo-ul jocului si poate genera pana la 10 rotiri gratuite cu premii dublate multumita multiplicatorului x2. Mult noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul PandaMania este primul joc adaugat in data de 28-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 85 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca PandaMania trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul PandaMania

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE