LINKURI SPONSORIZATENew Tales of Egypt

121 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online New Tales of Egypt:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Descopera civilizatia antica a egiptului cu ajutorul jocului New Tales of Egypt slot, un joc propus de compania Pragmatic Play cu o tematica inspirata din mitologia egipteana si premii unimtoare de pana la 5,000 credite.
Toate scenele jocului sunt situate in inima unei piramide iar personajul principal care anima acest joc este ultima regina a Egiptului, Cleopatra. Jocul la aparate New Tales of Egypt propune un format standard cu 3 randuri si 5 tamburi iar numarul de linii disponibile nu depaseste valoarea de 20. In acest joc poti juca cu un pariu maxim de 100 credite iar cel mai mare premiu din joc poate fi capturat cu cinci simboluri de diamant.
Simbolul de diamant joaca rol de simbol wild si poate inlocui orice simbol din joc cu exceptia simbolului scatter, reprezentat de o piramida.
Cea mai interesanta parte din joc este runda de rotiri gratuite unde ai posibilitatea de a obtine pana la 10 rotiri gratuite daca esti norocos si obtii 3, 4 sau 5 simboluri de piramida pe o linie activa. Mult noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul New Tales of Egypt este primul joc adaugat in data de 24-martie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 121 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca New Tales of Egypt trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul New Tales of Egypt

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE