• PUBLICITATE


  • Nefertiti’s Gold

   71 ori


   Descriere joc:

   Please complete the required fields.
   Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

   Nefertiti’s Gold este ultima inovatia a companiei ReelNRG, un joc ca la aparate care te transporta intr-o frumoasa calatorie plina de aventuri in istoria antica a egiptului. Jocul are o configuratie standard iar eroina principala a acestui joc este frumoasa regina Nefertiti.
   Nefertiti’s Gold la aparate vine cu un set de 5 bobine, 3 randuri si un total de 20 linii de plata fixe. Include doua simboluri speciale care sunt intalnite la multe jocuri slot iar unul dintre ele iti a accesul la o runda speciala de rotiri gratuite. Pasărea Phoenix este un simbol scatter si trei sau mai multe simboluri te premiaza cu pana la 15 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!

   INSTRUCTIUNI: Nefertiti’s Gold la aparate este primul joc slot adaugat in data de 3-iulie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Egiptul Antic, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 71 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Nefertiti’s Gold trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Nefertiti’s Gold

   FACEBOOK


   PUBLICITATE