Magic Book 6

  602 ori


  Descriere si functionalitati pentru Magic Book 6:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Descopera magia orientului indepartat cu Magic Book 6 slot, unul din cele mai atractive jocuri la aparate lansate vreodata de compania Bally Wulff. Numele acestui joc te face sa te gandesti la faimosul joc Book of Ra 6 dar din punctul meu de vedere sunt doua jocuri diferite atat din punct de vedere al tematicii cat si din punct de vedere al caracteristicilor intalnite. Jocul de pacanele online Magic Book 6 vine cu o tematica orientala iar cel mai generos simbol din joc este un print arab. Acesta, poate genera premii de pana la 75,000 monede (cand jucatorul aplica un pariu de 50 monede) iar ecranul principal este adaptabil tuturor dispozitivelor mobile sau tablete.
  Jocul nu include decat un simbol special care joaca dublu rol, scatter si wild. Acesta este cartea magica si atunci cand joaca rolul de scatter poate declansa o runda de 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Magic Book 6 este primul joc adaugat in data de 17-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 602 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Magic Book 6 trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Magic Book 6

  FACEBOOK


  PUBLICITATE