• PUBLICITATE


  • Lucky Drink

   323 ori


   Descriere joc:

   Daca esti pasionat de jocurile slot create de compania bielorusă Belatra Games atunci esti invitat sa incerci Lucky Drink, unul din cele mai bine realizate jocuri de acesta companie. Este un joc extrem de distractiv care include o structura clasica unde sunt incorporate 9 linii fixe si cinci tamburi. Elementele intalnite in joc sunt butoaie de bere, vin, whisky, o frumoasa barmanita si multe altele.
   Lucky Drink este un joc de pacanele care are un jackpot de 125.000 credite care poate fi castigat in orice moment atunci cand se formeaza o combinatie castigatoare de cinci simboluri identice iar pariul per linie este maxim. Simbolul de butoi de bere iti poate aduce un premiu consistent de 10.000 monede daca este obtinut pe aceeasi linie de cinci ori. Functia de bonus este activa atunci cand pe o linie apar minim trei simboluri identice de diavol. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Lucky Drink la aparate este primul joc slot adaugat in data de 16-iulie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Novomatic Gaminator, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 323 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Lucky Drink trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Lucky Drink

   FACEBOOK


   PUBLICITATE