• PUBLICITATE


  • Lovely Lady

   137 ori


   Descriere joc:

   Acum ai posibilitatea de a profita de cel mai nou slot lansat de Amatic intitulat Lovely Lady, un joc ca la aparate care iti ofera sansa de a castiga premii incredibile de peste 450,000 monede. Discutam azi despre Lovely Lady slot, un joc catalogat de experti ca fiind lansarea anului 2018, un joc care iti permite sa castigi premii foarte mari intr-un mod rapid. Jocul include doua simboluri speciale iar unul din ele iti permite sa castigi pana la 15 rotiri gratuite simultan.
   Lovely Lady este un joc editat de Amatic cu o structura simpla de 5×3 tamburi si 10 linii ajustabile si un buget fix de 10,000 credite. Ai posibilitatea de a aplica un pariu minim de 1 credit sau pentru a accede la premii mari poti aplica un pariu maxim de 500 credite pe cele 10 linii disponibile.
   Colecteaza cinci simboluri cu o frumoasa doamna cu ochii albastri si poti intra in posesia celui mai mare Jackpot oferit in acest joc.

   INSTRUCTIUNI: Lovely Lady la aparate este primul joc slot adaugat in data de 1-februarie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 137 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Lovely Lady trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Lovely Lady

   FACEBOOK


   PUBLICITATE