• PUBLICITATE


  • Lion Explorer

   43 ori


   Descriere joc:

   Please complete the required fields.
   Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

   Descopera salbaticia africana cu ajutorul jocului slot Lion Explorer, un joc creat in HTML5 de compania Mobilots. Jocul este superb din toate punctele de vedere, grafica, animatii si coloana sonora iar cel mai mare premiu din joc poate fi obtinut cu ajutorul simbolului de aventurier.
   Configuratia jocului la aparate Lion Explorer este de 5 tamburi si 10 linii ajustabile. Pariul maxim care poate fi alocat unei singure runde este de 5 credite per linie. In timpul jocului vor aparea doua simboluri speciale iar unul dintre cele doua iti da accesul la o runda de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 20 rotiri pline de aventuri. Mult noroc!

   INSTRUCTIUNI: Lion Explorer la aparate este primul joc slot adaugat in data de 2-septembrie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate cu Africa, Aparate cu Animale Salbatice, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 43 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Lion Explorer trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Lion Explorer

   FACEBOOK


   PUBLICITATE