Like a Diamond

  486 ori


  Descriere si functionalitati pentru Like a Diamond:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti un mare amator de jocuri create cu tematica de diamante atunci te invit sa testezi in mod gratuit cel mai nou joc lansat de compania EGT numit Like a Diamond. Luciul diamantelor si valoarea nestemata a smaraldelor sunt principalele elemente identificate de mine in acest joc, care pe langa grafica de ultima generatie si animatiile 3D ofera patru jackpot-uri progresive si un premiu de 4.000 monede. Jocul Like a Diamond are o interfata similara cu celelalte jocuri create de EGT si vine echipat cu o structura standard de 5×3 unde sunt incluse 20 linii fixe. Pariul maxim care poate fi realizat de jucator este de 400 credite.
  Jocul poseda doua simboluri speciale, un simbol wild reprezentat de logo-ul jocului si un simbol scatter, reprezentat de litera ‘D’. Colecteaza cinci simboluri cu litera ‘D’ pe o linie activa si vei fi recompensat cu un premiu fix de 4.000 monede. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Like a Diamond este primul joc adaugat in data de 8-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 486 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Like a Diamond trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Like a Diamond

  FACEBOOK


  PUBLICITATE