• PUBLICITATE


  • Leprechaun Goes Egypt

   234 ori


   Descriere joc:

   Descopera comorile imparatesei Cleopatra cu Leprechaun Goes Egypt slot, unul din cele mai interesante jocuri lansate in 2014 de compania Playn’Go. Este un joc plin de aventura in Egiptul antic unde ai posibilitatea de a acumula un premiu fantastic de 3000 monede sau poti debloca doua caracteristici aditionale care te vor premia cu pana la 15 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Simbolurile intalnite pe tamburi sunt: piramide, regina Cleopatra, faraoni, cufar cu comori, un gandac sacru, mumii si simbolurile traditionale de poker.
   Jocul Leprechaun Goes Egypt are o structura standard de 5×3 bobine, 20 linii fixe si un buget de pana la 2500 credite.
   Simbolul reginei Cleopatra este un simbol special si trei simboluri identice poate declansa o runda de rotiri gratuite. Simbol de piramida este un simbol scatter si declanseaza jocul de bonus unde ai posibilitatea de a accede la un jackpot de pana la 500 credite. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Leprechaun Goes Egypt la aparate este primul joc slot adaugat in data de 28-mai -2017 de catre echipa noastra in categoria de Aparate cu Comori, Aparate cu Egiptul Antic, Aparate cu Faraoni, Aparate cu Mumii, Aparate cu Piramide, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 234 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Leprechaun Goes Egypt trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Leprechaun Goes Egypt

   FACEBOOK


   PUBLICITATE