Lady of Egypt

  59 ori


  Descriere si functionalitati pentru Lady of Egypt:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Unul din cele mai interesante jocuri create de WMS cu o tematica egipteana, Lady of Egypt, este cel mai cautat slot din intreaga lume. Jocul are ca personaj principal pe cea mai cunoscuta regina a egiptului antic intitulata Cleopatra sau Regina Nilului.
  Jocul vine intr-un format optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile iar configuratia sa include un format unic unde gasiti un total de pana la 10 tamburi de rotire. De asemenea, jocul include trei tipuri de jackpot si o runda speciala de rotiri gratuite unde va puteti bucura de pana la 30 învârtiri gratuite si un premiu de x50 pariul alocat de jucator. Runda de bonificatie acordă garantat un câștig minim de x10 pariul total.
  Orice bonus care se termină cu un câștig mai mic de 10x este mărit automat la 10x pariul total la finalul bonusului.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Lady of Egypt este primul joc adaugat in data de 20-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 59 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Lady of Egypt trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Lady of Egypt

  FACEBOOK


  PUBLICITATE