• PUBLICITATE


  • Katana

   3.150 ori


   Descriere joc:

   Daca esti pasionat de cultura japoneza si vrei sa descoperii misterele samurailor atunci esti invitat sa joci Katana slot, un joc magnific, lansat de faimoasa companie austrica Novomatic. Acest joc se bazeaza pe o tematica de samurai care luptau pentru imparatul shogun iar cel mai important simbol din joc este chiar imparatul shogun. Acest simbol poate genera premii de pana la 300,000 monede daca ai plasat o miza maxima iar cinci simboluri apar pe aceeasi linie.
   Jocul cal la aparate Katana poseda un format care se adapteaza tuturor cerintelor jucatorilor si include cinci tamburi si 20 linii de castig. Pariul maxim poate fi setat la o valoare maxima de 80 credite per sesiune de joc. Acest joc de pacanele include doar doua simboluri speciale – shogun care are rolul de simbol joker si spada care are rol de scatter. Poti acumula pana la 10 rotiri gratuite daca ai noroc si colectezi x3, x4 sau x5 simboluri similare pe o linie activa. Mult Noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Katana la aparate este primul joc slot adaugat in data de 21-august -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Novomatic Gaminator, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 3.150 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Katana trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Katana

   FACEBOOK


   PUBLICITATE