• PUBLICITATE


  • Katana Deluxe

   2.423 ori


   Descriere joc:

   Acum poti deveni cel mai faimos samurai al tuturor timpurilor cu Katana Deluxe, un nou slot la aparate lansat recent de compania Novomatic cu o tematica inspirata din era samurailor si sansa de a castiga un premiu maxim de pana la 300,000 monede. Acest joc continua faimoasa poveste a imparatului Shogun din prima versiune a jocului la aparate Katana si vine cu cateva caracteristici speciale care va vor capta instant atentia. Jocul nu are un ecran modern si nu este optimizat pentru telefoanele mobile sau tablete dar poate fi jucat in orice moment al zilei pe acest site fara sa te inregistrezi sau sa mizezi cu bani reali.
   Jocul de pacanele gratis Katana Deluxe include o configuratie standard de 5×3 tamburi, 20 linii care nu pot fi configurate si un buget fix de 10,000 monede. Cel mai puternic simbol din acest joc este spada katana, cu cinci simboluri identice si un pariu minim poti acumula un premiu de 4,000 monede. Daca maresti miza vei avea ocazia sa fii surprins de premiul acordat. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Katana Deluxe la aparate este primul joc slot adaugat in data de 22-august -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Novomatic Gaminator, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 2.423 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Katana Deluxe trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Katana Deluxe

   FACEBOOK


   PUBLICITATE