• PUBLICITATE


  • Jumping Jaguar

   164 ori


   Descriere joc:

   Esti pregatit pentru o noua aventura in jungla pericluloasa din amazonia? Daca te crezi in stare sa explorezi padurile periculoase pline de liene si animale salbatice atunci testeaza in mod gratuit jocul Jumping Jaguar slot, unul din cele mai noi lansari realizate de compania Rival Gaming. Jocul vine conceput cu o tematica de jungla iar simbolurile intalnite in timpul partidei sunt reprezentate de diferite animale salbatice unde personajul principal este un jaguar.
   Jocul la aparate online Jumping Jaguar are o configuratie simpla de 30 linii de bet si 5 tamburi. Pariul maxim acceptat per sesiune de joc este de 200 credite. Simbolul de masca de aur iti de accesul la o runda de bonificatie cu rotiri gratuite. Pentru a activa acesta functie ai nevoie de trei sau mai multe simboluri similare pe o linie activa. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Jumping Jaguar la aparate este primul joc slot adaugat in data de 4-noiembrie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 164 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Jumping Jaguar trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Jumping Jaguar

   FACEBOOK


   PUBLICITATE