• PUBLICITATE


  Hot & Cash

  227 ori


  Descriere joc:

  Daca iti place sa joci jocuri de pe telefonul mobil sau tableta atunci te invit alaturi de noi pentru a testa jocul Hot & Cash slot, unul din cele mai populare jocuri ca la aparate cu fructe lansat de faimoasa companie EGT Interactive. In timpul unei partide veti intalni o varietate mare de fructe traditionale precum cirese, lamai, pepeni si portocale care pot genera premii normale si doua simboluri de sapte rosu si stea care pot genera premii in valoare totala de 80,000 credite. Cu cat valoarea pariului este mai mare cu atat premiul castigat cu o combinatie de cinci simboluri identice este mai mare.
  Jocul de pacanele Hot & Cash are un format standard de 5×3 tamburi cu 20 linii fixe si un buget fi de 5,000 credite. Pariule pot fi facute direct de pe ecranul principal folosind butoanele 20, 40, 100, 200 si 400.
  Simbolul de dolar joaca rol de simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 2, 3 si 4. Simbolul de stea este scatter si te ajuta sa castici cel mai mare jackpot din istoria jocurilor de cazinou. Mult Noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Hot & Cash la aparate este primul joc slot adaugat in data de 31-decembrie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Clasice cu Fructe, Aparate cu Cirese, aparate cu fructe, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 227 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Hot & Cash trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Hot & Cash

  FACEBOOK


  PUBLICITATE