• PUBLICITATE


  Gypsy Fire

  157 ori


  Descriere joc:

  Daca ai o mare pasiune pentru jocurile de pacanele create cu tematica de vrajitorie sau magie alba atunci esti invitat de compania Konami sa testezi in mod gratuit jocul Gypsy Fire, unul din cele mai reusite jocuri slot lansate de acesta companie in anul 2017. Este un joc plin de mistere care include simboluri din lumea vrajitoriei unde veti intalni o grafica de ultima generatie si cateva caracteristici fantastice.
  Jocul la aparate Gypsy Fire include o structura standard de 5×3 tamburi, 30 linii configurabile si un sold de 20.000 monede. Simbolul de perla actioneaza ca simbol wild in acest joc si are puterea de a inlocui toate simbolurile din joc cu exceptia simbolului scatter care este reprezentat de logo-ul jocului. Pentru a primi pana la 20 rotiri gratuite este nevoie sa colectezi 3, 4 sau 5 simboluri ‘Gypsy Fire’ pe o linie castigatoare. Multa bafta!!!

  INSTRUCTIUNI: Gypsy Fire la aparate este primul joc slot adaugat in data de 4-iulie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Vrajitoare, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 157 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Gypsy Fire trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Gypsy Fire

  FACEBOOK


  PUBLICITATE