• PUBLICITATE


  • Gorilla Moon

   417 ori


   Descriere joc:

   Exploreaza jungla salbatica din nordul Americi de Nord cu Gorilla Moon slot, unul din cele mai adevarate jocuri create de compania SkyWind cu o tematica de jungla. Jocul la aparate Gorilla Moon vine echipat cu o grafica excelenta iar coloana sonora te transporta virtual in mijlocul actiuni.
   Jocul Gorilla Moon prezinta o strcutura moderna de 5×4 coloane, 50 linii fixe si un buget fix de 500 credite. Ai posibilitatea de paria un maxim de 250 credite per tur.
   Cand 3, 4 sau 5 simboluri de banane aterizeaza pe tamburii 1, 2 si 3 atunci vei intra in posesia a 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Gorilla Moon la aparate este primul joc slot adaugat in data de 18-septembrie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, aparate cu Africa, Aparate cu Animale Salbatice, Aparate cu Maimute, Aparate cu Natura, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 417 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Gorilla Moon trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Gorilla Moon

   FACEBOOK


   PUBLICITATE