• PUBLICITATE


  • Fruits of the Nile

   137 ori


   Descriere joc:

   Gusta din fructul reginei Egiptului cu Fruits of the Nile slot, un alt joc la aparate care seamana foarte mult cu jocul Fruits of Ra creat de recunoscuta companie de jocuri de noroc Playson. La fel ca jocul anterior, acesta noua versiune include o tematica inspirata din egiptul antic iar simbolurile incluse sunt reprezentate de o varietate de fructe exotice precum caise, cirese, pepeni, prune, lamai si faimosul simbolo de sapte de rosu.
   Jocul de pacanele Fruits of the Nile se prezinta cu un ecran simplu, un meniu usor de folosit si o grafica standard. Pe ecran sunt incluse cinci linii de bet, cinci tamburi si un sold de 5.000 monedas. Din acest buget poti aloca un pariu maxim de 100 monede pe toate cele 5 linii fixe. Jackpotul de 50.000 credite poate fi captat cu cinci simboluri de 777 rosu pe o linie activa. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Fruits of the Nile la aparate este primul joc slot adaugat in data de 3-iulie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Clasice cu Fructe, Aparate cu Cirese, Aparate cu Egiptul Antic, Aparate cu septari 777, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 137 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Fruits of the Nile trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Fruits of the Nile

   FACEBOOK


   PUBLICITATE