Fantastic Egypt

  68 ori


  Descriere si functionalitati pentru Fantastic Egypt:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Calatoreste inapoi in timpul Egiptului antic si descopera legenda celei mai puternice regine cu Fantastic Egypt slot, unul din cele mai noi jocuri ca la aparate lansate de compania Play Labs. Jocul include o grafica formidabila iar simbolurile sunt create cu un stil egiptean si relationeaza foarte bine cu tematica acestui joc. Subiectul principal al acestui joc este regina Cleopatra iar rolul secund este jucat de un faraon. Acest ultim simbol te poate imbogatii instant daca cinci simboluri de faraon apar pe o linie activa. Premiu are o valoare de 2,500 credite.
  Jocul de pacanele online Fantastic Egypt este format din 5 taburi si un total de 25 linii reglabile in orice moment al jocului.
  Rolurile principale sunt jucate de simbolurile cu regina Cleopatra care este wild si simbolul de rotiri gratuite care iti permite sa accesezi o runda de rotiri gratuite. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Fantastic Egypt este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 68 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Fantastic Egypt trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Fantastic Egypt

  FACEBOOK


  PUBLICITATE