• PUBLICITATE


  • Eye of the Amulet

   200 ori


   Descriere joc:

   Faimoasa companie iSoftBet te invita sa explorezi desertul fierbinte din Sahara cu Eye of the Amulet, un alt joc plin de aventura unde ai posibilitatea de a descoperi comorile egiptului antic alaturi de frumoasa aventuriera Lara Croft. Jocul este conceput intr-un stil egiptean iar personajele care pot produce cele mai mari premii sunt reprezentate de o femeie aventuriera, un explorator si un gandac sacru. Restul simbolurilor au o valoare inferioara si sunt reprezentate de un set de carti de poker.
   Jocul la aparate Eye of the Amulet vine echipat cu 5 tamburi de rotire si 40 linii de bet. Pariul maxim poate fi setat la maxim 20 monede pe tur.
   Simbolul de gandac sacru este simbol wild si poate activa ruleta de bonificatie. Simbolul scatter este reprezentat de amuleta si activeaza instant runda de rotiri gratuite unde ai sansa de a juca pana la 100 rotiri gratuite cand x3, x4 sau x5 simboluri similare pe o linie activa. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Eye of the Amulet la aparate este primul joc slot adaugat in data de 17-noiembrie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Egiptul Antic, Aparate cu Faraoni, Aparate cu Piramide, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 200 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Eye of the Amulet trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Eye of the Amulet

   FACEBOOK


   PUBLICITATE