• PUBLICITATE


  • Eye of Horus

   125 ori


   Descriere joc:

   Exploreaza cultura egipteana cu ajutorul jocului slot online Eye of Horus, un joc superb care te transporta in inima mitologiei egiptene unde poti descoperi comorile antice ale zeilor egipteni. Acest joc la aparate a fost lansat recent de compania Merkur, ofera o interfata moderna si iti da posibilitatea sa accesezi premii instant intr-un mod simplu si rapid. Majoritatea simbolurilor gasite in joc sunt reprezentate de diferite elemente egiptene iar cel mai valoros dintre ele este simbolul de piramida. Acesta iti poate oferi accesul la un castig de pana la 5,000 credite demo. Eye of Horus este un joc la aparate elaborat cu o structura de 5×3 tamburi si un total de 10 linii ajustabile in orice monet al jocului.
   In timpul jocului vor aparea doua simboluri speciale, un simbol wild, ochiul lui Horus si un simbol scatter, reprezentat de o piramida. Acest ultim simbol poate genera pana la 5 rotiri gratuite cand acesta apare pe o linie de minim trei ori. Mult noroc!

   INSTRUCTIUNI: Eye of Horus la aparate este primul joc slot adaugat in data de 27-mai -2018 de catre echipa noastra in categoria de Aparate cu Egiptul Antic, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, Sloturi de Merkur, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 125 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Eye of Horus trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Eye of Horus

   FACEBOOK


   PUBLICITATE