• PUBLICITATE


  • Dragon Orb

   174 ori


   Descriere joc:

   Daca iti doresti bogatii si prosperitate atunci esti invitat de compania RTG Gaming intr-o frumoasa calatorie in lumea fanteziei cu Dragon Orb slot, un joc plin de mistere unde ai posibilitatea de a intra in posesia unui premiu de 1,000 monede virtuale. Jocul de pacanele Dragon Orb vine echipat cu o grafica de calitate premium iar efectele sonore ofera o atmosfera orientala. Simbolurile din joc sunt inspirate din cultura asiatica iar cel mai important simbol din joc poate fi considerat statuia dragonului. Acest simbol poate genera un premiu maxim de 250 credite daca pe o linie activa capturezi cicni simboluri identice.
   Jocul la aparate Dragon Orb prezita o structura standard de 5×3 coloane, 10 linii de bet care nu pot fi modificate si un buget de 1,000 monede pentru a juca in mod gratuit. Unica functie inclusa in joc este functia de re-spin care poate fi activata de unul sau mai multe simboluri de orb. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Dragon Orb la aparate este primul joc slot adaugat in data de 1-octombrie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 174 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Dragon Orb trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Dragon Orb

   FACEBOOK


   PUBLICITATE