LINKURI SPONSORIZATEDolphin’s World

484 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Dolphin’s World:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Descopera universul fantastic al definilor cu Dolphin’s World slot, unul din cele mai interesante jocuri la aparate lansate in decembrie 2017 de faimoasa companie Another Games. Jocul are o interfata in stil clsic si seamana foarte mult cu faimosul joc Dolphin’s Pearl iar simbolurile gasite in timpul jocului sunt exact simbolurile din jocul clasic creat de Novomatic. Cel mai lucrativ simbol din joc este perla care poate genera un premiu fantastic de 450,000 credite cant pe o linie aterizeaza cinci simboluri similare iar pariul per linie are o valoare maxima.
Numele jocului sugereaza tematica care o ve-ti intalni in acest joc iar simbolurile de delfin si perla au un rol important in desfasurarea jocului.
Jocul la aparate Dolphin’s World include un format clasic cu 5 tamburi si 9 linii de bet care pot fi configurate cu ajutorul butoanelor situate in partea de jos a ecranului. Cu ajutorul simbolului de perla poti intra intr-o runda fantastica de rotiri gratuite unde poti acumula pana la 15 jocuri gratuite. Mult noroc!!!

INSTRUCTIUNI: Jocul Dolphin’s World este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 484 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Dolphin’s World trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Dolphin’s World

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE