• PUBLICITATE


  • Cinderella Wintime

   110 ori


   Descriere joc:

   Cinderella Wintime este un alt slot revolutionar, lansat recent de compania Stake Logic cu o tematica de fructe traditionale si premii totale care pot urca pana la o valoare maxima de 50,000 monede.
   Numele jocului nu este relevant cu tematica jocului deoarece elementele principale intalnite in timpul jocului sunt fructe si nu personajele principale din famosul basm Cenusareasa. Structura jocului ca la aparate Cinderella Wintime are un format clasic si include 3 randuri, 3 tamburi si pana la 50 linii de plata. Pariul maxim care poate fi alocat unei runde de joc poate fi de 250 credite.
   Simbolul cu Cenusareasa joaca rolul de simbol wild, poate aparea pe tamburii 2, 3 si 4 si poate inlocui orice simbol din joc. Cel mai profitabil simbol din joc este simbolul de sapte care poate genera un premiu de 1,000 monede cand x3 simboluri similare apar pe o linie activa. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Cinderella Wintime la aparate este primul joc slot adaugat in data de 9-februarie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Clasice cu Fructe, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 110 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Cinderella Wintime trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Cinderella Wintime

   FACEBOOK


   PUBLICITATE