• PUBLICITATE


  • Chili Chili Fire

   87 ori


   Descriere joc:

   Please complete the required fields.
   Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

   Calatoreste in Mexic si descopera retelele mexicane cu ajutorul jocului Chili Chili Fire, un alt joc slot superb care a fost lansat recent de societatea Konami cu o tematica mexicana si doua caracteristici principale. Grafica acestui joc utilizeaza tehnologia de ultima generatie iar cel mai mare premiu din joc este de 250 credite.
   Jocul la aparate Chili Chili Fire cuprinde o configuratie clasica cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 30 linii de castig fixe. Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 22,50 credite. Runda de rotiri gratuite iti da accesul la 25 rotiri speciale daca acumulezi trei sau mai multe simboluri de ardei rosu pe o linie activa. Bafta!

   INSTRUCTIUNI: Chili Chili Fire la aparate este primul joc slot adaugat in data de 30-iunie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, Sloturi de Konami, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 87 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Chili Chili Fire trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Chili Chili Fire

   FACEBOOK


   PUBLICITATE