Brave Cat

  1.065 ori


  Descriere si functionalitati pentru Brave Cat:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti pasionat de jocuri slot inspirate din basme celebre precum este ‘Motanul incaltat’ atunci te invita sa incerci in versiunea de proba jocul Brave Cat, un joc nou conceput intr-un stil original de compania EGT. Conformatia jocului este identica cu alte jocuri lansate de EGT iar interfata include acelasi meniu intalnit la toate jocurile EGT. Jocul are o tematica de aventura in lumea basmelor iar personajele intalnite pe durata partidei sunt si ele inspirate din basmul Motanul Incaltat.
  Jocul la aparate Brave Cat se prezinta cu o configuratie de 5×4 tamburi cu 40 linii de bet si un sold de 5,000 credite. Pariul pe toate liniile disponibile variaza intre 40 si 800 credite. Simbolul wild este reprezentat de pisica iar simbolul scatter este reprezentat de castel si rege in mai multe formate. Cu aceste ultime simboluri poti intra instant intr-o runda de rotiri gratuite daca pe ecran apar minim 5 simboluri identice. Bafta!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Brave Cat este primul joc adaugat in data de 4-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 1.065 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Brave Cat trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Brave Cat

  FACEBOOK


  PUBLICITATE