• PUBLICITATE


  • Blue Dolphin

   93 ori


   Descriere joc:

   Daca esti pasionat de jocuri cu tamatica de delfini precum este jocul Dolphin’s Pearl creat de faimoasa companie Novomatic atunci te invit sa testezi in modul gratuit jocul Blue Dolphin slot, unul din cele mai moderne lansate de Amatic. Jocul cuprinde un ecran albastru deschis iar simbolurile intalnite in timpul unei runde sunt reprezentate de diferite creaturi marine care traiesc pe fundul oceanului. Dintre cele sase simboluri standard, cel mai pretios din joc este simbolul de delfin. Daca plasezi un pariu maxim si ai norocul sa colectezi cinci simboluri de delfin pe aceeasi linie atunci esti castigatorul unui premiu de 1,000,000 credite.
   Jocul la aparate Blue Dolphin cuprinde un total de 5 linii de bet si 5 tamburi. Pariul maxim poate fi de 100 credite per tur. 15 rotiri gratuite pot fi capturate de orice jucator care prinde x5 simboluri de coroana regala pe o linie orizontala. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Blue Dolphin la aparate este primul joc slot adaugat in data de 6-ianuarie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Delfini, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 93 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Blue Dolphin trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Blue Dolphin

   FACEBOOK


   PUBLICITATE