• PUBLICITATE


  • Black Diamond

   130 ori


   Descriere joc:

   Daca te consideri un norocos in 2018 si vrei sa castigi premii fantastice intr-un mod simplu si rapid atunci incearca jocul Black Diamond, un joc ca la aparate creat pentru toti pasionatii de sloturi clasice. Jocul este creat de faimoasa companie Everi Games, include o structura clasica si vine echipat cu 3×3 tamburi si 9 linii de bet care pot fi oricand modificate.
   Pariul maxim care poate fi aplicat intr-o sesiune de joc este de 27 monede ceea ce rezulta ca pe o linie poti pune maxim doar tri credite.
   Jocul include un simbol special si doua tipuri de Jackpot (Minor si Major). Simbolul de diamant negru joaca rolul de simbol wild si are puterea de a inlocui alte imagini din joc cu exceptia multiplicatorilor. Pentru a castiga multiplicatori de pana la x5 trebuie sa acumulezi trei simboluri de 777, 77 sau Bar iar pariul sa fie setat la maxim. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Black Diamond la aparate este primul joc slot adaugat in data de 10-ianuarie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Diamante, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 130 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Black Diamond trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Black Diamond

   FACEBOOK


   PUBLICITATE