• PUBLICITATE


  • Big Red

   60 ori


   Descriere joc:

   Please complete the required fields.
   Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

   Exploreaza tinuturile salbatice din inima padurilor montane din Australia cu noul joc lansat de compania Aristocrat intitulat Big Red slot. Jocul include cinci simboluri regulare, reprezentate de diferite animale care traiesc in Australia precum o vulpe, un crocodil, vulturi si canguri.
   Crocodilul este simbolul care poate genera cel mai mare premiu, cinci simboluri identice iti permite sa castigi pana la 1,250 credite.
   Jocul Big Red la aparate se joaca cu o interfata de 5×3 tamburi si cinci forme de castig. Betul maxim per linie poate fi setat la 0,10 iar betul maxim per toate liniile disponibile este de 0,50.
   Jocul include doua simboluri speciale reprezentate de simbolul wild (cangur) si simbolul scatter (copacul vietii) care poate debloca o runda de rotiri gratuite. Simbolul de copac poate aparea in orice pozitie pe ecran si iti da accesul la 10 rotiri gratuite cand pe ecran apar 3, 4 sau 5 simboluri. Bafta!

   INSTRUCTIUNI: Big Red la aparate este primul joc slot adaugat in data de 6-aprilie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, Sloturi Aristocrat, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 60 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Big Red trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Big Red

   FACEBOOK


   PUBLICITATE