• PUBLICITATE


  • Bells On Fire

   248 ori


   Descriere joc:

   Pasionat de jocuri de pacanele cu fructe? Bells On Fire este jocul slot perfect pentru a-ti petrece timpul liber online. Jocul este realizat de compania Amatic, are un design placut iar ecranul este adaptabil oricarui tip de telefon care utlizeaza Android. Majoritatea simbolurilor din joc sunt reprezentate de fructe si por oferi plati maxime de 40,000 credite. Simbolul cu numarul sapte este cel mai profitabil in acest joc. Daca tot ecranul este ocupat de simboluri de 777 atunci jucatorul are sansa sa castige un premiu maxim de 8 milioane de credite. Regula este ca pariul per tur sa fie de 200 credite.
   Jocul Bells On Fire are o configuratie foarte moderna si include 5 tamburi, 4 randuri si 40 linii statice. Pariul care poate fi alocat de jucator in timpul unei runde este de 200 credite. Simbolul de stea este un simbol scatter si este cel de al doilea simbol care poate genera premii imense. Acest simbol situat pe aceeasi linie de cinci ori poate declansa un enorm Jackpot de 2,000,000 credite. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Bells On Fire la aparate este primul joc slot adaugat in data de 4-ianuarie -2018 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Clasice cu Fructe, Aparate cu Cirese, aparate cu fructe, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 248 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Bells On Fire trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Bells On Fire

   FACEBOOK


   PUBLICITATE