• PUBLICITATE


  • Apex Wizard

   666 ori


   Descriere joc:

   Daca esti interesat de magie si vrei sa creezi o potiune magica care sa-ti aduca un premiu de pana la 100.000 credite atunci incearca Apex Wizard slot si ai posibilitatea cu ajutorul companiei Novomatic sa realizezi acesta potiune. Este un joc optimizat pentru toate tipurile de telefoane inteligente cu touch si vine cu o tematica de dragoni si vrajitori. Jocul cuprinde o multime de simboluri inspirate din lumea vrajitoriei precum un vrajitor, glob de cristal, o carte de magii si un dragon rosu care are rol de scatter in acest joc. Simbolurile clasice de carti J, Q, K si As au ce mai mica valoare din joc iar simbolul cel mai productiv din joc este dragonul rosu.
   Jocul la aparate Apex Wizard vine cu 50 linii de bet si cinci role de rotire. Ai posibilitatea de a declansa o runda de 15 rotiri gratuite daca colectezi trei simboluri de dragon rosu pe o linie activa.

   INSTRUCTIUNI: Apex Wizard la aparate este primul joc slot adaugat in data de 21-iunie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate cu Vrajitoare, Aparate Novomatic Gaminator, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 666 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Apex Wizard trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Apex Wizard

   FACEBOOK


   PUBLICITATE