• PUBLICITATE


  • Amazon’s Diamonds

   308 ori


   Descriere joc:

   Daca esti un vanator de comori si vrei sa descoperi comoara cu diamante ascunsa in inima junglei amazoniene atunci poti tesat in versiune de proba jocul Amazon’s Diamonds slot, un joc plin de aventura unde poti castiga premii instant si pana la 30 rotiri gratuite. Interfata acestui joc este disponibila pentru toate genurile de telefoane inteligente de ultima generatie iar simbolurile si animatiile jocului sunt uimitoare. Jocul include patru amazoane care pot genera premii intre 9.000 si 15.000 credite daca plasezi o miza maxima si o caracteristica de bonus unde ai posibilitatea de a primi pana la 30 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc.
   Jocul Amazon’s Diamonds la aparate se prezinta cu o structura standard de 5×3 bobine, 30 linii fixe si un buget fix.
   Poti aloca un pariu maxim de 60 monede intr-o sesiune de joc. Simbolul wild este reprezentat de diamant si simbolul scatter este reprezentat de un glob rosu. Cu sapte simboluri de glob rosu pe taburii 2, 3 si 4 poti activa functia de rotiri gratuite unde poti castiga 8 rotiri gratuite. Mult Noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: Amazon’s Diamonds la aparate este primul joc slot adaugat in data de 31-mai -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, aparate cu Africa, Aparate cu Animale Salbatice, Aparate cu Comori, Aparate cu Diamante, Aparate cu Jungla, Aparate cu Natura, Aparate Novomatic Gaminator, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 308 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca Amazon’s Diamonds trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul Amazon’s Diamonds

   FACEBOOK


   PUBLICITATE