Amazons’ Battle

  879 ori


  Descriere si functionalitati pentru Amazons’ Battle:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Descopera legenda celor patru razboinice cu ajutorul slotului Amazons’ Battle, un alt joc online care te transporta intr-o calatorie in padurile amazoniene, lansat recent de faimoasa companie EGT.
  Jocul la aparate Amazons’ Battle propune o formula interesanta cu 5 tamburi si 30 linii de bet. Din bugetul alocat pentru a juca in modul demo poti aloca un pariu maxim de 600 credite. Atunci cand pariul este setat la valoarea de 600 credite si capturezi cinci simboluri de cal negru esti recompensat intr-un mod regeste cu pana la 20,000 credite.
  De asemenea, acest simbol joaca rolul de simbol wild si te ajuta sa formezi cat mai multe combinatii castigatoare.
  Un alt simbol important in joc este scatter, x3, x4, x5, x6, x7, x8 sau x9 simboluri aterizate pe ecran te duce intr-o runda fantastica cu rotiri gratuite unde poti acumula pana la 30 rotiri gratuite simultan. Bafta!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Amazons’ Battle este primul joc adaugat in data de 28-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 879 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Amazons’ Battle trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Amazons’ Battle

  FACEBOOK


  PUBLICITATE