• PUBLICITATE


  • 40 Flaming Lines

   448 ori


   Descriere joc:

   Compania Zeus Play te invita sa testezi in mod gratuit ultima lansare din domeniu jocurilor la aparate numit 40 Flaming Lines slot. Este un joc creat intr-un stil original care include o tematica de fructe, septari si Bar. Jocul dispune de o configuratie standard de 5×3 tamburi, 40 linii fixe si un buget de 10,000 credite. Pariul maxim poate fi setat la 10 credite per linie.
   Premiul de 200,000 credite poate fi castigat cu simbolul de semn de dolar care are rol de simbol scatter in acest joc. Colecteaza cinci simboluri identice si pune un pariu total de 10 monede per linie pentru a intra in posesia unui premiu fix de 200,000 monede. Mult noroc!!!

   INSTRUCTIUNI: 40 Flaming Lines la aparate este primul joc slot adaugat in data de 31-iulie -2017 de catre echipa noastra in categoria de aparate Casino, Aparate Clasice cu Fructe, Aparate cu septari 777, Aparate Pacanele, Jocuri Aparate, si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 448 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

   Pentru a juca 40 Flaming Lines trebuie sa instalati:

   Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

   Comenteaza jocul 40 Flaming Lines

   FACEBOOK


   PUBLICITATE