30 Spicy Fruits

  555 ori


  Descriere si functionalitati pentru 30 Spicy Fruits:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Profita de noua lansare a companiei EGT intitulata 30 Spicy Fruits slot si colecteaza 9 simboluri de saci cu bani pentru a intra intr-o runda speciala de rotiri gratuite. Acest joc este conceput intr-un stil modern iar grafica este extrem de bine executata. Majoritatea simbolurilor incluse pe ecranul principal sunt fructe exotice iar cel mai valoros simbol din joc este ardeiul rosu. Pariul poate fi efectuat din ecranul principal utilizand butoanele 30, 60, 150, 300 si 600 monede.
  Jocul 30 Spicy Fruits la aparate are o configuratie standard de 5×3, 30 linii fixe si un buget de 5000 monede care poate fi utilizat doar pentru a juca in modul demo.
  Simbolul de ardei rosu este un simbol wild si inlocuieste toate simbolurile din joc pentru a creea cat mai multe combinatii posibile. Pentru a castiga o runda de 30 rotiri gratuite trebuie sa acumulezi 9 simboluri de sac de bani pe tamburii 2, 3 si 4. Bafta!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul 30 Spicy Fruits este primul joc adaugat in data de 1-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 555 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca 30 Spicy Fruits trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul 30 Spicy Fruits

  FACEBOOK


  PUBLICITATE