2 Dragons

  619 ori


  Descriere si functionalitati pentru 2 Dragons:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Descopera legenda celor doi dragoni care lupta pentru suprematia regatului cu jocul 2 Dragons slot, cel mai recent joc lansat de compania EGT in luna iunie 2017. Acest joc continua seria de jocuri precum 5 Dragoni, 50 Dragoni sau cel mai recent joc 8 Dragoni si vine cu cateva caracteristici aditionale care sunt sigur ca va vor atrage atentia. Jocul 2 Dragons la aparate dispune de o structura moderna intalnita la toate jocurile create de EGT si include 20 linii de castig si 5 tamburi. Pariul maxim pe care il poti aplica unei singure sesiuni de joc este de 400 credite. Simbolurile sunt create cu tehnologia 3D si reprezinta elemente din mitologia asiatica.
  Jocul de pacanele online 2 Dragons vine echipat cu un simbol wild (dragon de aur) si un simbol scatter (dragon albastru) care poate declansa pana la 15 rotiri gratuite. Colecteaza cinci figuri cu imparat sau imparateasa pe o linie castigatoare si poti primi un premiu care oscileaza intre 10.000 si 15.000 credite depinde de pariul alocat partidei in curs. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul 2 Dragons este primul joc adaugat in data de 13-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 619 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca 2 Dragons trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul 2 Dragons

  FACEBOOK


  PUBLICITATE