101 Lions

  148 ori


  Descriere si functionalitati pentru 101 Lions:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Compania Intervision Gaming te invita sa vizitezi salbaticia din Africa cu 101 Lions slot, un joc care are o tematica aproape identica cu jocuri precum 50 Lions creat de Aristocrat si Serengeti Lions. Este iun joc incarcat de aventura unde ai posibilitatea de a vedea o varietate de animale salbatice precum antilope, lei, elefanti, zebre si multe altele.
  Jocul ca la aparate 101 Lions este configurat cu 4 randuri, 5 tamburi si 101 linii de castig. Jucatorul poate aplica un pariu maxim de 50,50 credite per runda. Cel mai mare premiu care poate fi obtinut in timpul unei runde este de 800 credite si poate fi luat cu cinci simboluri de leu. De asemenea, acest simbol este un simbol wild si poate inlocui orice element prezent in joc cu exceptia simbolului de apus de soare care are rol de scatter si iti permite intrarea intr-o runda speciala de rotiri gratuite. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul 101 Lions este primul joc adaugat in data de 23-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Animale Salbatice Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 148 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca 101 Lions trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul 101 Lions

  FACEBOOK


  PUBLICITATE